Några av våra nöjda kunder

NOBIS hotel Stockholm

Nobis är en stockholmsbaserad familj av förstaklassiga hotell, restauranger, barer, nattklubbar samt konferens och festlokaler.  Nobis hotel, Stallmästargården och Hotel by Blique är några av deras enheter som ni dag kan hitta vår Barista på. Finns serverad på deras frukostbufféer samt att tillgå när ni beställer ert kaffe i en av deras barer.

 

En helt fantastisk produkt med god smak – den smakar verkligen svenskt!

Guadalupe Banegas

F&B Manager Nobis hotel Stockholm, Nobis

ART

En fantastisk upplevelse väntar här!

Restaurangen är belägen i ett gammalt garage som 2015 totalrenoverades av Roy Bråthen och har idag blivit en av de trevligaste krogarna du hittar i stan. Personal, inredning och maten gör det omöjligt för dig att inte trivas hos dem. Här kan man både äta och dricka gott och beställer du en latte är det ORINK Barista som de gör den på!

Öppet för lunch vardagar och middag kvällstid.
(Under sommarsäsong håller ART lunchstängt).

 

Klart den godaste Baristan på marknaden! Sen är den utomordentligt enkel att skumma när man arbetar med den. 

Roy Bråthen

Ägare, ART

Mälarpaviljongen

Stockholms uteservering No 1!

Intill Norr Mälarstrands promenadväg ligger Mälarpaviljongen, en idyllisk, grönskande oas under regnbågens färger, som välkomnar alla. Hos oss kan du fånga sommarsolen, ta ett dopp i det blå och avnjuta en kopp nybryggt kaffe som såklart serveras med ORINK Barista eller en uppfriskande drink. Här serveras lunch och middag och erbjuder ett stort utbud av spännande vin och öl.

 

Vi på Mälarpaviljongen vill vara i framkant när det kommer nya produkter som har bra kvalité men också där miljötänket finns med i bilden vilket det gör hos ORINK. Att använda något annat än ORINK nu finns inte på världskartan.

Christoffer Kinnunen

Driftchef, Mälarpaviljongen

ICA-LOGO
martinservera
menigo